31 augustus 2011

Wijnfles als vaas

Wijnfles uit Italie gekregen van Eliza gebruik ik als vaas.  De vogel gekocht bij Living Roots. Het geeft een mooi effect!

Zpagetti kussens


Zpagetti kussens voor op de bank buiten. Ik heb niet de hele kussens van Zpagetti gemaakt maar alleen de voorkant en deze op een kussenhoes genaaid.

24 augustus 2011

Rondje Waerdse Tempel


Samen met Kees en camera een rondje gelopen je komt veel mooie bloemen en planten tegen langs de Middenweg.

DienbladDienblad voor binnen en buiten. De waxinelichthouders van &klevering.

Parasailen!Ik ben wezen parasailen in Turkije en ik ben er erg trots op. Het weer hier in Nederland is slecht dus ik dacht even wat zonnige kiekjes voor het humeur.

Gekochte kussens!

In mijn eerste blog vertelde ik over twee kussens die ik heb gekocht. De ronde komt bij Basic Label vandaan. Deze winkel zit in Hoorn! De andere komt bij de Sundaymarket vandaan. Dit is een hele leuke markt die elke eerste zondag van de maand in het westerpark in Amsterdam gehouden wordt.

Living Roots in Egmond

Ik woon vlak bij het strand en ga daar heel graag heen. Om te zonnen, te wandelen of gewoon om even lekker uit te waaien. De winkeltjes in de stranddorpen zijn ook altijd erg leuk. In Egmond zit nu een nieuw winkeltje waar ik van de week voor het eerst geweest ben. Super leuk! Kijk maar even op:

Eigen huis en TUIN!

Jeetje wat hebben we een slechte zomer gehad. Ik heb alle hoop nu gevestigd op een mooie nazomer! In de tuin lekker bbq'en en lichtjes aan als het donker wordt. Ik heb van takken, schelpen en waxinelichthoudertjes een mooi tafereel gemaakt.

Knopen op je kussen!


Ik wilde graag mijn kussens op de bank weer even wat opfleuren. Ik heb twee nieuwe kussens gekocht, (foto's later) en heb mijn oude kussens opgepimpt. Deze heb ik met knopen versierd. Wel een klusje hoor. Eerst alle knopen bij elkaar zoeken en dan er voor zorgen dat het een mooi hart wordt. Ik ben er erg blij mee!