30 juni 2012

Sneak voor Tante Tonnie
Het boekje van Tante Tonnie is weer op reis! Kijk  hier voor nog meer sneaks uit haar boekje :-)! Ook heb ik voor het eerst mee gedaan met een travelling envelop, deze is ook weer op de bus. Daarover later meer! 

24 juni 2012

20 juni 2012

6e wandelvierdaagse Alkmaar


De 6e Plus Wandel4Daagse Alkmaar: om 13.17 uur heb ik de finish behaald van de eerste wandeldag de Duinen- en Strandroute. Hier sta ik op de foto met met collega's.

Vaderdag!


Voor vaderdag heeft mijn man van onze dochter dit Opa pakketje gekregen! Hahaha, echte opa-sokken, een opa-shirt en een prachtig opa-boek. Hij was er super blij mee.

19 juni 2012

Round Robin Ronde 2!
Ik ben begonnen met een tweede ronde van Round Robin. Deze keer samen met mijn dochter. Dit is ons boekje en de eerste sneak van de blz. die we gemaakt hebben. We hebben nu het boekje van Tante Tonnie. (prachtig!) Over twee weken een nieuwe sneak. Dit zijn de mensen van ons groepje:
Ellen Bank (geen blog?)
Super leuk weer! 

18 juni 2012

Mijn eerste gewonnen give-away!Wauw!! Ik heb een give-away gewonnen! En wat voor een. Op de website Vosgeparis heb ik mee gedaan en ik heb deze handdoek gewonnen. Kijk maar eens op deze website van de strandhanddoek, ze hebben ze in alle kleuren. De handdoek is helemaal gevoerd en er zit een vakje in voor je geld en je telefoon. Deze kleur heet Blue lagoon, helemaal mijn stijl! Super bedankt allemaal! 

17 juni 2012

Dekentje voor de kinderwagen.


Dekentje voor de kinderwagen van mijn dochter Eliza, ik denk wel dat dit bij haar in de smaak valt!

8 juni 2012

La Bloemen!
Mijn dochter heeft vorige week ons meegenomen naar Karin Bloemen. Wat een verrassing! Het was een actie van de voedselbank. Je moest 5 producten meenemen en dan kreeg je een kaartje. Dus een geweldige avond en nog een goed doel steunen ook. Super! We waren best op tijd dus we zaten op rij 2. Wat een geweldig mens en wat een show. Ik heb ontzettend genoten!

1 juni 2012

Prachtig gedicht!

Mooi gedicht uit de krant van Bergen. In deze krant staan alle zomerse activiteiten. Ik heb er weer super veel zin in. De wandeltochten op maandag, Jazz & Sail, lichtjesavond, breaking the waves. Absoluut de moeite om heen te gaan!