30 augustus 2012

Dagje Vlieland

Heerlijk gefietst op Vlieland nog even genieten van het mooie weer en het prachtige eiland.
De heide staat prachtig in bloei! 


Na een fietstocht van 10km even uitpuffen op het strand waar we een zeehondje
in het water zagen.
volgens ons zijn dit de granberry,s waar ze heerlijke jam ijs enz van maken.
Om 16.45 ging de boot terug naar Harlingen,het was een super dag

26 augustus 2012

21 augustus 2012

Boxkleed!
Bij de Ikea en de stoffenstunter in Winkel heb ik lintjes en stof gehaald. Aan de ene kant de bedrukte stof van de Ikea zelf aan de andere kant hemelblauwe stof met een paar vogeltjes van de voorkant er op. De lintjes heb ik er tussen gestikt. Dit zie je steeds meer bij boxkleden! Als vulling heb ik een oud dekbed verknipt. Je zou ook voor fiberfill kunnen gaan. Een foto van in de box volgt later!

Ik had nog wat vogeltjes over.. daar heb ik knuffeltjes van gemaakt :-)! 

15 augustus 2012

15 augustus, 33 jaar getrouwd!

 Onze jongste dochter kwam gisteravond terug van een fijne vakantie in Italië, in het tasje een `Italiaans diner voor twee.
 Onze oudste dochter was er vanmorgen vroeg bij en kwam ons verwennen met een heerlijk ontbijt.
Zo wil je je dag altijd wel beginnen, top meiden hebben we!

14 augustus 2012

Dawanda Buit!Afgelopen zondag naar de designmarkt van Dawanda. Ik heb er ontzettend van genoten. Vier verdiepingen met allemaal hotelkamers vol met mooie spullen. Mijn buit van deze dag een bloemetjes/kaartenstandaard van Klotzaufklotz en deze prachtige stempeltjes van Stadtwald. Wat een mooi idee om het aan pionnetjes vast te maken!

9 augustus 2012

Net terug van een heerlijke vakantie in Denemarken! We zijn wezen rondtrekken. Dit is op de eerste camping in Skanderborg. (ligt vlakbij Aarhus) Het is ons opgevallen dat de Denen een creatief volkje zijn. Overal waar je komt zie je muurschilderingen, beeldhouwwerken en andere leuke dingen. De onderste tekening is uit het boek van "Pudding Tarzan". Lekker vissen en struinen door de tuinen van Vyborg. 


 Met de auto op de ferry naar het eiland Seeland. (eiland waar Kopenhagen op ligt) We moesten een keer overstappen op een andere Ferry en kwamen daarna aan in Hundested. We zijn doorgereden naar Hornbaek. Hier zijn we ook vier dagen gebleven. 
 Heerlijk weer en prachtige natuur! Muurschilderingen in Helsingør. 
 Het prachtige plaatjes Hundested. Met veel ateliertjes. 
 Dagje Kopenhagen. Na heel veel geslenter met de fietstaxi naar Christiania. Een aparte staat in Kopenhagen. 
 Na Seeland zijn we naar het eiland Funen gegaan. Dit is het eiland waaronder andere het plaatsje Odense op ligt. Hier is Hans Christiaan Andersen geboren. We stonden weer prachtig aan het water en dat levert hele mooie plaatjes op! 

Daarna gingen we naar huis, we hebben de boot gepakt naar Duitsland en vanuit daar zijn we teruggereden. Een echte aanrader. We hebben een fantastische vakantie gehad. Denemarken is een mooi, rustig, vrij en creatief land.