28 februari 2013

Slaapkamer gepimpt!

We hebben in de voorjaarsvakantie onze slaapkamer vernieuwd. Nieuw behang en nieuwe accessoires! Deze slinger heb ik van mijn oudste dochter gekregen. Hij hangt boven ons bed. Erg leuk! 

Kirsten mijn jongste dochter heeft voor de sinterklaas een naaimachine gekregen en ze gaat als een speer. Als verrassing heeft ze deze kussen gemaakt! Hij is super leuk geworden. Mooi stofje en past precies bij ons behang en bij de sfeer van de kamer. 

 Nieuwe muurhaken ook van bloomingville. (jullie merken het al.. ik ben fan :-)!) Mijn sieraden hangen er mooi aan. 

26 februari 2013

Bloomingville lichtjes!


Op mijn verjaardag heb ik van mijn twee jongste dochters deze lichtjes van bloomingville gekregen. Ze hebben het besteld bij de webwinkel Stoer in Style. Ik ben er super blij mee. Ze branden prachtig. Er is er nog eentje in deze serie (een uil), die wil ik ook nog graag hebben. Kijk ook eens op de website van bloomingville, die catalogus is erg mooi om door te bladeren! 

23 februari 2013

buddha

Via artotheek een mooi schilderij aangeschaft, na enkele keer te hebben verlengt was de kogel door de kerk. (hij blijft) Ik ben er super blij mee.

18 februari 2013

Uit de winkel van mijn ouders!


In mijn jonge jaren werkte ik mee in de winkel van mijn ouders, wij verkochten ook losse Eau de Cologne. In onze winkel stond een hele grote fles gevuld met eau de Cologne (wat letterlijk betekent: water uit Keulen)

Onze klanten konden dan een leeg flesje laten vullen met deze vloeistof. Met behulp van een oranje knijppompje werd de Cologne omhoog gepompt in de daarvoor bestemde ronde pijp die er bovenop zat. Als deze vol genoeg zat stak je het meegebrachte flesje eronder en liet dat vol lopen. Vaak waren het flesjes van 150- of 250 ml. Maar soms was het lastig schatten hoeveel ml. er in een flesje kon en dan resulteerde dat tot overlopen van het flesje en stinkende handen. De fles staat nu als aandenken bij mij in de kamer.

11 februari 2013

Gewonnen give - away!


Ik heb via facebook een give-away gewonnen! De blog Vosgeparis organiseerde dit samen met de winkel Sukha Amsterdam. Ik heb 8 prachtige kaarten gewonnen met hele mooie gedichtjes er op. Een van deze gedichtjes is bijvoorbeeld "lichtpuntjes". Deze gaat als volgt:

Lichtpuntjes
Soms zijn ze groot,
soms zijn ze klein.
Je hoeft ze niet te zoeken,
je kunt ze ook zijn. 

Prachtig toch? Ik kan weer een hoop mensen blij maken als ik een kaartje verstuur maar voorlopig hang/zet ik er een paar in huis neer! 

10 februari 2013

Sneeuw!                       Een frisse zondagochtend wandeling in de sneeuw, fijne start van de dag.

8 februari 2013

Jippie!!! We hebben kaarten!!!

Op 7 oktober 2013 een concert in het Ziggo Dome, samen met mijn man, broer, zussen en zwager!
Wordt een feesje!!! Mijn jongste zus wordt op die dag ook nog eens 50!!!

6 februari 2013

Valentijn

Helemaal al in de Valentijnstemming! Hier en daar wat accenten in huis toegevoegd :-)!Mijn dienblad ook weer veranderd! Het ziet er weer gezellig uit.

Dit is mijn valentijn... zucht!

1 februari 2013

Oppasboek!


 Vanaf maart ga ik een keer per week op Faas passen! Ik heb er super veel zin in. Dit boekje doe ik als oppasboek. Ik ga er onze "avonturen" in schrijven. Het komt van het prentenboek "Het muizenhuis". Een echte aanrader. Ik ga nu zelf Sam en Julia breien. Dat zien jullie later op mijn blog!