Oatmeal cookies:
85 gr zachte boter
110 gr bruine basterdsuiker
1 ei
1/2 theelepel vanille suiker
110 gram bloem
1/2 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel kaneel
snufje zout
125 gram havermout
50 gram rozijnen
50 gram walnoten
Boter en suiker kneden tot zachte massa. Ei en vanillesuiker toevoegen. Wederom goed mengen. Bloem, bakpoeder, kaneel en zout toevoegen. Goed mengen. Noten, rozijnen en havermout toevoegen. Menen en 15 platte koekjes ervan maken. Afbaken gedurende 8 minuten op 180 graden, 1 minuut laten afkoelen op de bakplaat, daarna verder af laten koelen op een bord.
Eet smakelijk!! (erg lekker vooral tijdens het wandelen!)
Dat ziet er smakelijk uit!
BeantwoordenVerwijderenEn het doet mij denken aan een BRILJANTE ontdekking die ik laatst zag op het web:
http://i.imgur.com/d4qHw.png
omgekeerde cookievorm = koekschaaltjes.
De mensen in het draadje van dit plaatje waren vrij enthousiast. Iemand zei 'I can tell my children that I was there when it happened', haha.
gr, Auke