9 augustus 2012

Net terug van een heerlijke vakantie in Denemarken! We zijn wezen rondtrekken. Dit is op de eerste camping in Skanderborg. (ligt vlakbij Aarhus) Het is ons opgevallen dat de Denen een creatief volkje zijn. Overal waar je komt zie je muurschilderingen, beeldhouwwerken en andere leuke dingen. De onderste tekening is uit het boek van "Pudding Tarzan". Lekker vissen en struinen door de tuinen van Vyborg. 


 Met de auto op de ferry naar het eiland Seeland. (eiland waar Kopenhagen op ligt) We moesten een keer overstappen op een andere Ferry en kwamen daarna aan in Hundested. We zijn doorgereden naar Hornbaek. Hier zijn we ook vier dagen gebleven. 
 Heerlijk weer en prachtige natuur! Muurschilderingen in Helsingør. 
 Het prachtige plaatjes Hundested. Met veel ateliertjes. 
 Dagje Kopenhagen. Na heel veel geslenter met de fietstaxi naar Christiania. Een aparte staat in Kopenhagen. 
 Na Seeland zijn we naar het eiland Funen gegaan. Dit is het eiland waaronder andere het plaatsje Odense op ligt. Hier is Hans Christiaan Andersen geboren. We stonden weer prachtig aan het water en dat levert hele mooie plaatjes op! 

Daarna gingen we naar huis, we hebben de boot gepakt naar Duitsland en vanuit daar zijn we teruggereden. Een echte aanrader. We hebben een fantastische vakantie gehad. Denemarken is een mooi, rustig, vrij en creatief land. 

4 opmerkingen:

 1. Ik lees het al, weer 2 denemarken-fans erbij!! Als ik de foto's zie wil ik zo weer terug. Leuk land hé??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een heerlijke rondreis gemaakt, het is er ook zo mooi, wij waren in december nog even in Odense en als je er bent wil je niet meer naar huis, er zijn zoveel leuke dingen te zien, dat bewijzen jouw mooie foto's ook!!
  Lekker nagenieten dus.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Volgens mij moet ik die kant ook maar eens op. Denemarken is volgens mij best gaaf om eens een kijkje te nemen.
  Groeten, Auke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hai Hannie

  Nu ben je zoooo dichtbij ons geweest en niet even aankomen, nou misschien de volgende keer als je weer naar Denemarken komt.

  groetjes Henrietta

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn leuk. Laat maar horen!