2 juli 2013

Mammografie... ga er heen!!

Begin mei ben ik naar het bevolkingsonderzoek voor borstkanker geweest. Geen goed nieuws er zat iets. Een paar onzekere weken met een aantal vervelende onderzoeken volgden. Met als uitslag een voorstadium van borstkanker. Ik heb inmiddels de borstbesparende operatie achter de rug en volgende week hoor ik of de operatie geslaagd is  en hoe lang ik bestraald moet worden.

Normaal vertel ik niet zo veel over mijn persoonlijke leven en ook nu heb ik even getwijfeld maar ik wil iedereen laten weten dat het heel belangrijk is om je te laten onderzoeken. Bij mij zit het aan de achterkant en ik had het nooit zelf kunnen voelen. Dus als je zo'n oproep krijgt... ga er heen!! 

Ook wil ik iedereen ontzettend bedanken want wat veel lieve mensen heb ik om me heen. Bloemen, kaarten en cadeautjes het is niet normaal! 



Moet je kijken wat een kaarten! We hebben nog eventjes te gaan en het is even een rottijd maar daarna ben ik weer beter! 

6 opmerkingen:

  1. O lieve Hannie wat is dit schrikken zeg.
    Zulk nieuws gaat je niet in de koude kleren zitten. De gedachten vliegen overal heen en ineens wordt alles onzeker.
    Gelukkig dat je er zo snel bij was en dat de operatie al achter de rug hebt.
    Ik hoop dat de bestralingen je meevallen, moet je ook een chemo behandeling onder gaan?
    Sterkte met alles, heerlijk dat zoveel mensen aan je gedacht hebben.
    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje Hannie dat is een behoorlijke schrik zeg... Fijn dat het zo gelopen is zoals je nu beschrijft (liever niks uiteraard maar oke, ik hoop dat de chemo mee zal vallen en wens je veel sterkte met alles

    groetjes Marika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ajakkes, vervelend.
    Mooi dat er zoveel aan je gedacht is. Je staat niet alleen!
    veel sterkte met alles.
    groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Hannie,
    Ik volg je helemaal als je zegt dat alle vrouwen moeten gaan voor het bevolkingsonderzoek, helaas is het (althans hier in Belgie)voor vrouwen vanaf 50 jaar, terwijl er tegenwoordig veel vrouwen al vroeger borstkanker krijgen , mijn 1e keer was op 41 jaar, de 2e keer op 53 jaar , maar het is oh zo belangrijk om je te laten onderzoeken...

    Hannie , ik wens je heel veel sterkte en moed de komende tijd, en wat fijn te lezen dat je zoveel familie/vrienden om je heen hebt want dat is heel belangrijk, dat je dit niet alleen door moet ....krijg je ook chemo ?

    Hopenlijk hou je ons op de hoogte ?


    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Marjo en Gerda
    Ik krijg geen chemo want ik ben er op tijd bij, dus alleen bestraald .

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey meis, stoer om dit berichtje te plaatsen en ik zie dat mijn pioenen mooi zijn uitgekomen, fijn weekend en op naar dinsdag, ik denk aan je!! Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn leuk. Laat maar horen!